Årets Julklapp

årets julklapp 2020

Julklappen Vardag 2020

Ge bort en julklapp som garanterat uppskattas av alla – en upplevelse med hotellnatt, 5-rätters middag och The Retreat Club! I Köket bjuds du som gäst på en kulinarisk upplevelse du sent kommer att glömma! Den perfekta klappen till den där vännen eller släktingen som älskar mat och dryck.

Hotellrum, 5-rätters, The Retreat Club & Frukost
Gäller torsdagar och söndagar med ankomst mellan 7 januari & 23 juni 2021.

Från 2895 kr / 2 pers

(Ord. pris från 4590 kr)

Köp årets julklapp
Köp årets julklapp!
Lös in / Boka julklapp

Trygga vistelser

Våra rutiner gällande Covid-19

För oss är det viktigt att våra gäster alltid känner sig trygga under sin vistelse. Vi har infört omfattande rutiner och processer sedan start, för dig som gäst såväl som våra medarbetare. Allt i enlighet med Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Så här jobbar vi

I Matens, Sonens och den helige Andes namn!

Mat, och att få vara med om när ni, våra gäster, testar något nytt, är vår religion.

Så här tänker vi om det här med din upplevelse:
För oss handlar det om att bli sedd och att alla sinnen får vara med. Att känna kärlek till maten, servicen, vinet, drinken. Till hantverket. En bra upplevelse känns i magen och involverar alltid människor som brinner och känner passion för sin sak, sin grej. Människor som varje dag vill bli lite bättre och som vill ta med sina gäster på den resan. Vi som jobbar på Köket har löjligt höga ambitioner kring din stund här med oss. Hoppas du vågar komma hit och testa!

Vem som helst kan köpa grymma råvaror men det krävs kunskap, teknik och passion för att omvandla de till något man minns. Det drivs vi av. Att skapa saker du minns.