Ät, drick och var glad!

I KÖKET i Falkenberg bjuder vi på ett nytt sätt att njuta av mat, ett som involverar alla dina sinnen och får dem att slå frivolter. Upplev en middag som är innovativ, vågad, kreativ och en riktig jäkla fröjd för smaklökarna. Du blir bortskämd med en ständigt varierande avsmakningsmeny tillagad med fingertoppskänsla på de lokala råvaror som är bäst för dagen. Kökschef Knútur och hans team drivs av att, genom passion till maten, servicen, vinet och hantverket, skapa en gästupplevelse i världsklass. Något du aldrig glömmer. Någonsin.

At your service
Vi väntar på dig torsdag-lördag från kl. 18.30
Bokar bord gör du enklast på länken nedan och är något vi rekommenderar. Skulle det ändå vara fullbokat sparar vi alltid några platser för drop-in, en plats i soffan eller varför inte i köksluckan – bara att kika in!

Bordsbokning

Stay the night
Äta bör man, annars dör man, men sova gott är inte så dumt det heller. Tur då att vi befinner oss på Falkenberg Strandbad med härligt ombonade rum i kolonialstil, den perfekta avslutningen på Köket-besöket.

Hotellet


Vi älskar barn men i denna restaurang är det mer vuxenmat samt att man vistas mitt i köket med alla redskap och spisar. Så vi rekommenderar att man är 16 år eller äldre. Men misströsta inte! På Strandbaden finns ytterligare en restaurang, Restaurang Famille där även lekland mm finns. Där får barnen en härlig barnslig stund.